A telefonválasztás ma már nem egy könnyű feladat, hiszen jelenleg rengeteg féle okostelefon érhető el a piacon és elmondhatjuk, hogy azok többsége hozza az elvárt minőséget, tartalmazza az általunk elvárt funkciókat. Éppen ezért a döntés során számos kritériumot érdemes megfontolnunk, mint amilyen a telefon élettartama, ára, az operációs rendszer frissülése, az elérhető appok stb.

Mindezek mellett, ha a választásban nem korlátoz bennünket semmi, nyilvánvalóan az Apple valamely kiváló iPhone készülékét fogjuk beszerezni, hiszen a legtöbben ezeket tartják az okostelefonok piacán a királynőknek. Tudjuk, hogy ezek a telefonok magasabb árfekvésben vannak, mint a legtöbb egyéb márka, de a befektetés megéri a készülékek stabil működése és hosszú élettartama miatt.

Ilyen előfeltételek mellett pedig már csak arra kell odafigyelnünk, hogy a telefonunk épségben maradjon. Védve legyen a karcolásoktól, az ütéstől és egyéb fizikai hatásoktól. Ezért érdemes mindjárt a vásárlás alkalmával beszerezni egy megfelelő védőtokot is, amely alkalommal a készülék védelme mellett arra is figyelmet fordíthatunk, hogy az iPhone tok divatos legyen, kiemelje telefonunk előnyös tulajdonságait. 

Webáruházunkban ilyen kellékek széles választékát találhatod meg. Annak érdekében, hogy segítsünk neked a választásban, az alábbiakban bemutatjuk, melyik az az 5 iPhone tok, amelyek 2023-ban a legnépszerűbbek lesznek.

A népszerű és minőséges Karl Lagerfeld tokok alkalmazodnak az iPhone készülékek stílusához, kifinomultságához.

iPhone 14 Pro Max Casedora “Armor” (black) tok

Listánk első helzére a Casedora terméke került, ami nem is véletlen. Ez a tok ugyanis kiváló minőségű polikarbonát anyagból készült, aminek köszönhetően a lehető leghatékonyabb védelmet biztosítja a sérülésekkel, ütésekkel szemben.

Mivel a Casedora tok kialakításának köszönhetően a telefon képernyője előtti részig kinyúlik, ezáltal a készülék elülső védőüvege is védettséget éleve egy zuhanás esetén. A tok belseje TPU gélből készült, ami a védelem mellett kellemes fogást és illeszkedést biztosít, ugyanakkor elősegíti a zavartalan telefonhasználatot is.

iPhone 14 Pro Karl Lagerfeld “Saffiano Ikonik Karl`s Head” (Black) tok

A népszerű és minőséges Karl Lagerfeld tokok alkalmazodnak az iPhone készülékek stílusához, kifinomultságához. Ez a tok rendelkezik esésvédelemmel, megemelt széle pedig hatékonyan védi a telefon elülső részét, elsősorban annak kijelzőjét.

Ez az iPhone tok olyan kialakítással rendelkezik, ami teljeskörű védelmet biztosít a karcolásoktól és más sérülésektől egyaránt, ráadásul egy ilyen védőburkolat beszerzése igazi eleganciát kölcsönöz a telefonnak.

iPhone 13 Pro GUESS 

Ha egy elismert, népszerű és divatos márkát keresel, ami kiemeli a telefonod előnyös tulajdonságait, emellett pedig szavatolja, hogy az hosszú ideig kiváló állapotban maradjon, akkor a te választásod a Pro Guess iPhone tok.

Egy elegáns, karcsú telefontokról van szó, amely teljes mértékben kompatibilis a készülékeddel, vékony, ergonomikus kialakításával és markolatával. A tok eleganciáját a dombornyomott Guess felirat és a fémből kirakott logó biztos ítják. Egy ilyen iPhone tokba csomagolt telefont bármikor kitehetsz az asztalra.

iPhone 11 Pro BMW (Signature Collection) flip-tok

Az előző ajánlatunkhoz hasonlóan ez az iPhone tok is luxus kivitelezésű dizájn mellett nyújt megfelelő védelmet a telefonodnak. A Pro BMW tok a világ egyik legnépszerűbb gépkocsijának színvilágával és kialakításával rendelkezik, amennyiben te is BMW rajongó vagy, ez a legjobb választás számodra.

iPhone 6/6s “DUX DUCIS Skin Pro” (black) flip tok

Az ötödik helyre egy összecsukható tokot választottunk, amely ezen funkciójának köszönhetően maximális védelmet biztosít kedvenc iPhone készülékednek. A Dux Ducs bőr tok oldalsó nyílásaiban kártyáidat és más dokumentumaidat is őrizheted, egyszóval egy sokoldalú, elegáns és hatékony védelmet biztosító tokról van szó.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: