Az autós telefontartó átalakítja okostelefonját navigációs rendszerré, szórakoztató központtá és kihangosító kommunikációs eszközzé. Ezenkívül megóvja telefonját a sérülésektől és így nem ütközik Ön sem törvénybe. Többféle telefon-tartó is elérhető a piacon, és nehéz lesz egyet kiválasztani. Ez a cikk a legjobb autótelefon-tartó opciókat mutatja Önnek, amelyek leginkább megfelelnek az Ön igényeinek és esztétikájának.

1. iOttie Easy One Touch 4 Dashboard 

Az iOttie egy könnyen használható telefontartó, amely segítségével bármilyen okostelefont biztosíthat a műszerfalon vagy a szélvédőn. Az Easy One Touch egy olyan mechanizmusra épül, amely lehetővé tette telefonjának egyetlen mozdulattal történő felszerelését és eltávolítását.

Autós telefontartó

Teleszkópos karjával segít megváltoztatni a telefon helyzetét, hogy könnyen állíthatóvá tegye. Erős tapadása tartja a telefon stabilitását, és tiszta képet kap még egy robosztus úton is.

2. WizGear Magnetic Autós Telefontartó

Ha szereti az egyszerűséget, és fontos Önnek, akkor ez az ideális választás. Egyszerű kialakítású, egyszerű telepítési módszerrel. Mágneses rudakkal kell felszerelni, amelyek a telefon hátuljára helyezhetők a borító belsejében. Ezek a mágnesek elég erősek ahhoz, hogy elnyeljék a rázkódásokat és a rezgéseket. Nagyon megfizethető autos telefon-tartó.

Autós telefontartó

3. Vansky 3 az 1ben univerzális telefontartó 

Ha szereti az egyszerűséget, és fontos Önnek, akkor ez az ideális választás. Egyszerű kialakítású, egyszerű telepítési módszerrel. Mágneses rudakkal kell felszerelni, amelyek a telefon hátuljára helyezhetők a borító belsejében.

Ezek a mágnesek elég erősek ahhoz, hogy elnyeljék a rázkódásokat és a rezgéseket. Nagyon megfizethető autós telefon-tartó.

Egy másik tipp. Szeretné megvédeni okostelefonját? Ezután olvassa el egy cikket a telefontokok.

Olvasd el a következő cikket is: Biztonságos privát felhő tárhely és búcsút mondhat az aggodalmaknak

A biztonság kétségtelenül a privát felhőszolgáltatás egyik vezető előnye, amely előnyt biztosít a nyilvános felhőkkel szemben. Ez azonban csak akkor lesz lehetséges, ha ezt helyesen hajtják végre.  

4. MPOW autós telefontartó

Telepíthető az autó CD-nyílásába. Ez a telefont a legjobb pozícióba helyezi a töltés érdekében, anélkül hogy befolyásolná az útra való kilátást. A tartó 360 fokkal elforgatható, lehetővé téve bármilyen kívánt szöget. Állítható oldalfogantyúval kompatibilis a legtöbb telefonnal. Van egy gyorskioldó gomb, így gyorsan megfoghatja telefonját, amikor elhagyja az autót.

5. Humixx műszerfal mobiltelefon-tartó

A lista legelegánsabb és legkisebb mágneses telefontartója a Humixx. Bármely sima felülethez erős ragasztóaljzattal rögzíthető. Ez a tartó mágneses tulajdonságokkal rögzíti a telefont. A szilikon felület biztosítja, hogy a telefon hátulja ne karcolódjon. 360 fokkal elfordulhat egy golyó felett, ami lehetővé teszi, hogy tetszőleges szögbe helyezze. Mágneses tulajdonságainak köszönhetően minden eszközzel kompatibilis.

6. Spigen Kiel K40 autós telefontartó

Ha fiatal lélek, ez az a darab, amely leginkább tetszeni fog Önnek. Nagyon elfogadható áron. Kevésbé népszerűvé teszi azt, hogy a telefont csak vízszintes helyzetben és fekvő módban tartja. Ez ideális, ha navigációs tartót keres.

Következtetés

Megkaptuk a legjobb opciókat az autótelefon-tartók világában. Javasoljuk, hogy szerezzen be egyet a könnyű és biztonságos vezetéshez. Szép napot.

Gumiból készült csomagtartó szőnyeg. A csomagtértálca használatával amennyiben mégis megtörténik a baj, egyszerűen kivesszük és kiöntjük a csomagtartóba borult koszt, piszkot, folyadékot. Olvass tovább …

Webtárhely-szolgáltatást. Kedvező tárhely szolgáltatás árak, profi ügyfélszolgálat és rengeteg elégedett Tárhelypark ügyfél. Olvass tovább …

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: