Az e-mail már régóta a fő kommunikációs eszköz, amióta az internet megszületett. Napjainkban a technológia minden változása és fejlődése ellenére az e-mail továbbra is a legprofibb kommunikációs módszer. Ezért a legjobb e-mail hosting szolgáltatás megtalálása továbbra is fontos partner minden típusú vállalkozás számára. 

Akár hiszed, akár nem, sokan még mindig naponta használják az e-mailt. Ez csak azt mutatja, hogy bármilyen iparágba vagy piaci résbe is tartozik az Ön vállalkozása, az e-mail még mindig az együttműködés és a kommunikáció egyik legfontosabb eszköze. 

Az e-mail már régóta a fő kommunikációs eszköz, amióta az internet megszületett.

Azonban a különböző e-mail tárhelyszolgáltatók közül, amelyeket jelenleg a piacon találhat, hogyan tudja kiválasztani a legjobbat az Ön vállalkozása számára? Bár a mai e-mail hosting szolgáltatások közül néhány csak a legalapvetőbb funkciókat biztosítja, találhat olyanokat is, amelyek további eszközöket kínálnak, például naptárakat és megosztott névjegyeket a vállalat számára. 

Olvassa tovább ezt a cikket, hogy megtudja az összes alapvető jellemzőt, amelyet egy harmadik féltől származó e-mail tárhelyszolgáltatóban keresnie kell:

Üzemidő és rendelkezésre állás 

Most jobban, mint valaha, vállalkozása soha nem engedheti meg magának, hogy bármilyen leállást elszenvedjen. Ne feledje, hogy ügyfelei, vásárlói, sőt alkalmazottai is elvárják és igénylik, hogy minden mindig működjön. 

Kutatások kimutatták, hogy a vállalkozások mintegy 80%-a óránként akár 20 000 dollárt is veszíthet minden egyes leállás miatt. Mondanom sem kell, hogy az ilyen leállások jelentős negatív hatással lehetnek vállalkozására, és ezt soha nem engedheti meg magának. 

Miután megtudta, hogy az e-mail milyen fontos az Ön vállalkozása számára, csak akkor van értelme, ha a megfelelő e-mail tárhelyet választja, amely biztosítékot ad arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben élvezheti a 100%-os üzemidőt. Válasszon olyan e-mail tárhelyszolgáltatást, amely mindig elérhető az Ön számára, és figyelemre méltó százalékos üzemidőt biztosít. 

A jó hír az, hogy ez segíthet abban is, hogy pénzt takarítson meg, amely egyébként minden egyes leálláskor elveszett volna. Ahelyett, hogy megpróbálna spórolni, győződjön meg róla, hogy a minőséget választja mindenek előtt. 

Miután megtudta, hogy az e-mail milyen fontos az Ön vállalkozása számára, csak akkor van értelme, ha a megfelelő e-mail tárhelyet választja, amely biztosítékot ad arra, hogy a lehető legnagyobb mértékben élvezheti a 100%-os üzemidőt.

Rugalmasság

A választott e-mail tárhelyszolgáltatónak az összes eszközzel való kompatibilitást és rugalmasságot is biztosítania kell. A mobil- és webes alkalmazásokkal is zökkenőmentesen szinkronizálnia kell. Nem számít, hogy milyen kicsi vagy nagy a vállalkozása, mert az e-mailjeihez, listáihoz, feladataihoz, naptáraihoz és megosztott kapcsolataihoz való azonnali hozzáférés olyan előny, amelyet soha nem vehet természetesnek. 

Mivel azonban számos kisvállalkozásnak nem mindig van szüksége minden egyes funkcióra, amelyet egy e-mail tárhelyszolgáltató kínálhat, lehetőséget kell adni nekik arra, hogy kiválaszthassák, mire van szükségük, és mire nincs. Nem minden e-mail tárhelyszolgáltató képes ilyen szintű rugalmasságot nyújtani. Emiatt elengedhetetlen, hogy minden egyes funkcióra nagy figyelmet fordítsanak, és a lehető legrészletesebb felülvizsgálatot adják róluk. 

Biztonság

Valószínűleg az egyik legfontosabb jellemző, amit egy e-mail tárhelyszolgáltatónál keresnie kell, a biztonság és a védelem. 

Ha az e-mail tárhelyszolgáltatás mindenekelőtt a biztonságot helyezi előtérbe, biztos lehet benne, hogy az összes e-mail adatai és tartalma biztonságban maradnak, és védve lesznek a lehetséges támadások minden formájától. 

A választott szolgáltatásnak számos fejlett eszközt is biztosítania kell, beleértve a rosszindulatú szoftverek elleni védelmet, a spamszűrést és más olyan funkciókat, amelyek segíthetnek az adatvesztés megelőzésében. 

Gondoskodjon arról, hogy a tárhelyszolgáltató is kövesse a tanúsítványokkal kapcsolatos speciális szabályrendszereket és előírásokat, amelyek növelhetik a biztonság szintjét. Ha olyan szolgáltatót választ, amely megfelel az összes szabványnak, akkor megnyugodhat, hogy a szolgáltatásuk engedélyezett azokban az ágazatokban, amelyekben dolgozik. 

A biztonsági mentés is ebbe a kategóriába tartozik. Ha az e-mail tárhelyszolgáltatás rendszeres biztonsági mentést biztosít, könnyebben vissza tudja majd szerezni az adatait, ha hirtelen támadás éri. 

Ez az egyedülálló funkció a nemzetközileg redundáns szerverekkel rendelkező e-mail hosting szolgáltatások, valamint az ezzel a kérdéssel foglalkozó szakemberek csapata révén érhető el. Gondoskodjon arról, hogy csak olyan e-mail tárhelyszolgáltatást válasszon, amely ezt a lehetőséget biztosítja az Önhöz hasonló ügyfelek számára. 

Tárolás

Az e-maileket leggyakrabban nem kizárólag kommunikációs célokra használják. Ugyanakkor együttműködési és tárhelyként is szolgál. A legjobb választás egy olyan e-mail tárhelyszolgáltatás, amely sok tárhelyet biztosít.

Az átlagos tárhely, amire számíthat, 2 GB minden felhasználó számára. Ahelyett, hogy zsúfolt és rendetlen postafiókja lenne, a választott szolgáltatónak lehetőséget kell adnia arra is, hogy a fontos e-maileket archiválásra tegye és mentse. Ezáltal biztos lehet benne, hogy a postafiókjában csak az aktuális beszélgetések lesznek. Eközben az összes fontos e-mailt az archív dobozban fogja tartani. 

Ezekről az archivált e-mailekről a tárhelyszolgáltatónak rendszeres biztonsági mentéseket kell készítenie, hogy biztonságban legyenek, és megelőzze az adatvesztést. 

Próbáljon meg olyan tárhelyszolgáltatót keresni, amely lehetővé teszi, hogy az összes lényeges adatot egyetlen helyen tárolja, valamint a régi üzenetek automatikus áthelyezését az archívumba. Ezekről az archivált e-mailekről a tárhelyszolgáltatónak rendszeres biztonsági mentéseket kell készítenie, hogy biztonságban legyenek, és megelőzze az adatvesztést. 

Egyszerűség és támogatás

Végül, egy megbízható és megbízható e-mail tárhelyszolgáltatásnak lehetőséget kell adnia arra is, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse az összes e-mail beállítását. Ennek is egyszerűen használhatónak kell lennie, és támogatást kell nyújtania minden alkalommal, amikor csak szüksége van rá. 

Győződjön meg róla, hogy az e-mail tárhelyszolgáltatója éjjel-nappal elérhető ügyfélszolgálatot is kínál, amelyet könnyen elérhet hívás, chat és e-mail útján. Ez a kis- és nagyvállalatok számára egyaránt kötelező funkció. 

Minden alkalommal, amikor e-mail tárhelyszolgáltatást keres, ne feledje, hogy az esetek többségében nincs is szüksége minden sallangra és sípszóra. Egy maroknyi alapvető szolgáltatás gyakran bőven elegendő. Gondoskodjon arról is, hogy a minőséget válassza a mennyiség helyett. 

Vegye figyelembe, hogy sok megfizethető lehetőség van, ezért bölcsen válasszon. És abban a pillanatban, amikor talál egy olyan tárhelyet, amely teljes körű támogatást és egyszerűen használható e-mail szolgáltatást nyújt, ne hagyja ki a lehetőséget, hogy azonnal megragadja. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: