Ha megtalálta a tökéletes szlovéniai ingatlant, íme néhány a legjobb tevékenységek közül, amelyeket kipróbálhat. Egyenesen az Adriai-tengerből származó, ízletes tengeri herkentyűk fogyasztása. Bár csábító lehet felfedező kalandokra menni vagy úszni a városban, nem fogsz tudni semmit sem csinálni, ha korog a pocakod. Ha megéhezel, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy ellátogass a Bungalowba, egy festői étterembe, amely ideális helyen, közvetlenül a tengerparton található. 

Az étterem csodálatos hangulattal és barátságos, vendégszerető személyzettel büszkélkedhet. A kiszolgálás gyors, és minden étel biztosan ízletes. Örülni fog annak is, hogy változatos étlapjuk van, ahol még a vegetáriánusok számára is bőven van választék. 

Portoroz a helyiek körében már a 13. századtól kezdve gyógyhelyként volt ismert .

Választhat saláták, tészták, gyorsételek és természetesen a ház specialitásai közül. Az ételeket csinos díszítésekkel tálalják, amelyek egy pluszt adnak az általános étkezési élményhez. 

Napozás a nap alatt a portorozi strandon

Mivel Portoroz egy tengerparti város, legfőbb vonzereje nem más, mint a tengerpart. Portoroz tengerpartja tele van éttermekkel és kávézókkal. Találhat olyan szállodákat is, amelyek bizonyos díj ellenében törölközőket, nyugágyakat és más alapvető strandolási lehetőségeket kínálnak. 

De ha kevés pénzből gazdálkodik, ne aggódjon, mert vannak olyan strandterületek is, amelyek ingyenesek, például a zöldterületek és a mólók. Bár a strand homokos, számítson arra, hogy a hétvégén itt kissé zsúfolt, ezért érdemes más strandokat megnézni. 

Portoroz strandjának egyik legjobb tulajdonsága, hogy több mólónál is lehet merülni. A környéken található a Water Adrenaline Park is, amely nem csak a gyerekeknek, de még a felnőtteknek is alkalmas. 

Igyon egy csésze kávét a Cacao-ban

A Cacao nevű kedves kávézó a fő strand közelében található, és festői kilátást kínál Portoroz fő strandjára. Kávékínálatukban a fagylaltok és más finom desszertek lenyűgöző választéka is megtalálható. Néhány vendég még azt is állítja, hogy ezek a legjobb fagylaltok, amelyeket valaha életükben kóstoltak. 

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: