Akik “panelben” laknak, nagyon gyakran álmodoznak saját kertről. A kicsi, keskeny, szűk lakótelepi erkélyek sajnos nem tartoznak a legkellemesebbek közé, és nem váltják be az ilyen lakások tulajdonosainak vagy lakóinak reményeit. Ha Ön azok közé a szerencsés emberek közé tartozik, akiknek tágas kertje, terasza és kerti pavilonja van, úgy rendezze be, hogy 100%-osan kihasználhassa a bennük rejlő lehetőségeket.

Az egyik olyan berendezési tárgy, amely nem hiányozhat az Ön kertjéből, a kerti asztal. Érdemes funkcionális bútorba befektetnie, amelynek segítségével különböző helyzeteken is úrrá lehetünk. Mik az ilyen asztal legpraktikusabb tulajdonságai? Az alábbiakban néhány fontos kérdést mutatunk rá, melyekre érdemes különös figyelmet fordítani.

Kihúzható kerti asztalok minden alkalomra

Nincs mindig szükség 8–12 fős nagy asztalra. Néha azonban előfordul, hogy a parti vagy találkozó várakozáson felül sikerül, és ez a vendégek létszámában is megmutatkozik. Érdemes minden eshetőségre készen állnunk, és funkcionális, kihúzható kerti asztalt választanunk.

Az ismert kertibútor-gyártók vagy forgalmazók kínálatában rengeteg egyedülálló terméket találhat. Vannak közöttük például 2-4 személyes vagy 4-12 személyes asztalok is. Minden az Ön egyéni szükségleteitől függ. Pillantson be a VidaXL-be, és keresse meg azt a kerti asztalt, amelyik a legjobban illik az Ön kertjébe.

Olvassa el ezt a cikket: Hang mennyezeti lámpatestek ezekkel a tippekkel

Ha Ön lakástulajdonos, mindig új utakat keres, hogy otthonát szebbé, kényelmesebbé és élhetőbbé tegye. Ezért nekilát néhány lakásfelújítási projektnek, hogy helyét még vonzóbbá tegye. Míg mások szívesen fektetnek be új bútordarabokba, csak kevesen ismerik fel a mennyezeti lámpatestek csodáit.

Kényelmes tárolóhelyek – hogy mindig minden kéznél legyen

A kerti összejöveteleken általában grillezünk, együtt töltjük szabadidőnket a barátainkkal és a családunkkal, kikapcsolódunk a friss levegőn. Érdemes mindig kéznél tartanunk a szükséges vagy praktikus eszközöket, dolgokat, kiegészítőket. Ehhez nagy segítséget nyújtanak a fiókos vagy tárolóhellyel ellátott kerti asztalok. Minden elfér bennük, ami fontos lehet – legyen szó grilleszközökről, dugóhúzóról, sörnyitóról vagy kártyapakliról.

Olvassa el ezt a cikket: Oxálsav Méhek csepegtetési módszer

Az oxálsavas méhpempő egy egyedülálló módszer, amely az oxálsav és a cukorszirup kombinációját használja. Az alkalmazáshoz egy nagy fecskendőt használnak, amelyből a keveréket a keretek között csoportosuló méhekre spriccelik.

Ne hagyja ki a következő cikket sem: A modern szabadtéri ültetőládák meglepő előnyei

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: