Az elmúlt években a hajhosszabbítások népszerűsége gyorsan növekedett, ennek fő oka valószínűleg az a tény, hogy a fogyasztók kevésbé tartják őket tabunak. A professzionális fodrászok szerint megoldás lehet a hajhullás, vagy a hajszálak elvékonyodása ellen.

Ez a tendencia tovább növekszik – valójában egy nemrégiben, az Egyesült Államokban végzett felmérés szerint a hajhosszabbítás üzletágának 71% -os növekedése tapasztalható, és ez az arány továbbra is növekszik az év végének közeledtével.

A hajhosszábítás mozgatórugója az idő

A hajhosszabbítást a szín, a hossz és frizurák jelenlegi trendjei szabályozzák. Az ügyfelek többsége divatcélú hajhosszabbítást kap, de nem sokkal kevesebb ügyfél keresi fel a szalonokat egészségügyi okokból. Ha tervezi, hogy belép a hajhosszabbítás üzletébe, akkor aktívan összpontosítania kell mindkét tényezőre.

Hajhosszabbítások

A jelenlegi statisztikák szerint egy stylist hetente minimum egy, de inkább több emberen végez hajhosszabbítást, így nagy részt vesz ki az üzletben

Mi az a hajhosszabbítás?

A hajhosszabbítást, amelyet hajintegrációnak is neveznek arra használják, hogy dúsabb, és hosszabb hajkoronát érjünk el. Természetes hajból vagy szintetikus anyagból készülnek. A természetes hajból készült termékek a legjobb minőséget nyújtják, viszont ezek egyben a legdrágábbak is.

A szintetikus póthajak kötségvetés szempontjából előnyösebbek, és karbantartani is könnyebb őket viszont nem lehet őket hővel formázni, és könnyen tönkremennek, így azoknak ajánlottak elsősorban, akik csak 1-1 alkalommal szeretnék használni, nem minden nap.

Néhány ok amiért érdemes hajat hosszabbíttatni

Számos oka van, hogy miért érdemes a hajhosszabbítást választania, ha frissíteni szeretne stílusán:

  • Ha lassan nő a haja, akkor ezekkel extra hosszúságot adhat hozzá 
  • Használhatja őket egy adott frizura elérése érdekében
  • Extra tartós és rugalmas lesz a haja
  • Vegyi anyagok nélkül színezheti a haját

Ha hajhosszabbítást szeretne, néhány dolgot érdemes először megfontolni. A jobb eredmény és a megfelelő felhelyezés érdekében mindig forduljon professzionális fodrász segítségéhez, bár egyes póthajakat úgy tűnik, hogy könnyű elhelyezni, a megfelelő ismeretek hiánya a haj tartós károsodásához vezethet.

A póthaj nem okozhat fájdalmat, ezért vigyázni kell, hogy ne legyenek túl szorosak. Ha mégis szorosak, akkor azonnal vegye fel a kapcsolatot a fodrászával, és gondoskodjon róla, hogy helyrehozza.

Javasoljuk, hogy mindig kiváló minőségű póthajat vásároljon, függetlenül attól, hogy azok természetes vagy szintetikus hajból készültek.

A legfontosabb dolog, hogy ügyeljen a természetes hajára, és a póthajára is egyúttal.

Olvassa el egy másik nagyon érdekes cikket a témáról tetoválásra.

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: