Bevezetés

A NYX Smink az Egyesült Államokban vezető szépségápolási márka. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a márka ajaktermékeit. Az ajaktermékek közé tartoznak a folyékony rúzsok, az ajakrúzsok, az ajakfények, a szájceruzák és a készletek. Az összes termék gravírozott és vegán, teljes, közepes és alacsony lefedettséggel. Azt állítják, hogy a NYX smink ajaktermékei Glitter, Glossy, Matt, Metál, Satin, Shimmer és Vinyl bevonatot adnak. Az ajak termékek 3 dollártól 25 dollárig elérhetőek. Nézzünk meg részletesen minden kategóriát.

1. Folyékony rúzsok

A folyékony rúzsok olyan matt és fémes rúzsokat foglalnak magukba, amelyek nem ragadnak össze. A NYX Smink kivételes folyékony rúzsai az Electro Bright Matte ajakrém, a Lip Lingerie, a Soft Matte Lip Cream, a Liquid Suede Cream Lipstick, a Liquid Suede Metallic Matte, a Powder Puff Lippie, az Xtreme Lip Cream, és a Slip Tease Full Colour Lip Oil. A folyékony rúzsok 10 dollár alatt kaphatóak.

NYX Smink
Cosmetics NYX ajakrúzs

2. Rúzsok    

A NYX smink ezen ajaktermék-kategóriája alatt több száz színminta elérhető. Ezek az rúzsok teljes fedéssel és könnyű érzettel bírnak. Vannak szatén, matt, fémes, fényes, csillogó és glitteres árnyalatok.

Néhány csodálatos rúzs: Pin up Pout Lipstick, Super Clique Matte, Macaron Lippie, és a Duo Chromatic Lipstick.

3. Szájfény 

A NYX smink ajkafényei teljesen elbűvölőek. Gyöngyöket adtak hozzájuk, amelyek fantasztikus ragyogást, színvilágot és csodálatos, intenzív 3D-s megjelenést biztosítanak. Ezeket külön-külön vagy bármely rúzs felett is lehet használni.

Nem tapadnak össze, és sima felületűek. Néhány kedvelt NYX ajakfény: GLOW-ON Lip Gloss, Filler Instinct Plumping Lip Polish, Butter Gloss, Duo Chromatic Lip Gloss, és Midnight Chaos.

4. Szájceruza 

A teljes lefedettségű, matt, szatén és csillogó szájceruza a NYX Smink legjobb ajaktermékei közé tartozik. Ezek olcsók, kevesebb, mint egy dollár az áruk. Számos ellenállhatatlan árnyalatban elérhetőek. A híresebb szájceruzák: Slim Lip Pencil, Suede Matte Lip Liner, Retractable Lip Liner, Slide-on Pencil, Line & Load Lippie, és a LOTD Lip of the Day Liquid Lip Liner.

5. Ajakkészlet

Az ajakkészletek alapvetően nem különálló termékek, amint azt a nevük is sugallja, ezek a különféle ajaktermékekből készített készletek, amelyek tartalmazhatnak szájfényt, rúzsokat, ajakolajat, szájceruzát és folyékony rúzsokat. Ezek ára alacsonyabb, mintha külön venné meg a bennük található termékeket. A webáruházban jelenleg elérhető néhány ilyen készlet: Land Of Collies Lip Trio Ornament, Sweet Chateau Slip Tease Lip Vault, Lip Lingerie Lippie Dou és Liquid Suede Lip Kits sokféle árnyalatban.

Következtetés

A NYX smink egy divat-fanatikus hölgy tulajdonában áll, aki keményen dolgozott az iparág leginkább megfizethető termékeinek előállítása érdekében, így magas mércét állított az iparágban. A fent említett ajaktermékeket mind a legjobb minőségben tesztelték, és nemzetközi szervezetek díjazzák őket. Állatokon nem tesztelték őket, és vegánok. Ezek a gyönyörű termékek megtalálhatók bármilyen piacon, és a NYX Smink online áruházban is elérhetők.

Kérjük, olvassa el a cikket hajhosszabbítások.

Az anorexia igen tragikus kimenetelű evészavar, mert életveszélyesen legyengíti a szervezetet. Olvass tovább …

Ugyanabból a kategóriából származó cikkek: